Народний артист України Павло Зібров в інтерв'ю Анжеліці Рудницькій розповів, як зараз заробляє, і назвав суму своєї пенсії.

Читайте також: «Навіть дитину не можу взяти на руки». Віктор Павлік розповів, яких обмежень змушений дотримуватися після операції на серці

«Концерти благодійні, але іноді й касові. Зрозуміло, що ми не можемо дозволити собі квитки по 1500—2000 гривень. Робимо доступні. Прекрасно розуміємо, що зараз немає стільки грошей у людей, щоб заплатити. Тільки щоб прийшли, це найголовніше. Щоб стільчики не були порожніми. Плюс я викладаю у Михайла Поплавського. Я йому вдячний. Уже два роки очолюю кафедру (у Київському національному університеті культури й мистецтв). Мені це цікаво. Потрібно і комуналку платити, заправляти машину, одягатися, сім'ю годувати», — зазначив артист.

Відео дня

Співак розсекретив свою пенсію. «У нас пенсії такі убогі. Ми за кордоном поїздили, і дивишся там, як у них на лайнер, на круїзи йдуть пенсіонери. Я ж типу пенсіонер. Уже є книжечка. Починали з дуже смішної суми. Зараз уже підняли. Починалося з 2500 гривень, потім 4000, а зараз вже 8300. Більш менш. То я багата людина. Можу заробити й на концертах. Не плачуся. У мене ще стільки енергії, планів», — прокоментував Павло Зібров.

Читайте також: «Ворогів не зміг прощати». Павло Зібров із військовим оркестром випустив оновлену версію свого хіта Хрещатик Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі