Біля одного з ТЦК Одеси у вівторок, 11 червня, сталася бійка між співробітниками швидкої та військовими. Військомат заявив, що разом з правоохоронцями проводять «невідкладні заходи щодо встановлення детальних обставин подій».

Відео бійки військових і медиків опублікували відразу декілька місцевих Telegram-каналів, повідомляє Суспільне Одеса.

За даними з соцмереж, з ТЦК начебто не випускали водія швидкої, який прийшов оновити дані. Чоловіку імовірно стало зле у військоматі і йому викликами медиків.

Відео дня

На опублікованих в соцмережах відео один з працівників швидкої розповів, що військомат відмовлявся випускати з будівлі бригаду швидкої допомоги, яка приїхала на виклик. Лікарів випустили з військкомату, за його словам, лише через декілька годин.

Читайте також:
ЗСУ (Фото:Оперативне командування Південь/Operational Command South via Facebook) Смерть чоловіка після візиту до ТЦК на Житомирщині: у військкоматі розповіли нові подробиці

«Бригаду швидкої викликали на адресу, зашли в ТЦК, їх закрили та чотири години не випускали», — сказав він.

У ТЦК та СП Одеської області прокоментували ситуацію.

Там зазначили, що разом з правоохоронцями проводять «невідкладні заходи щодо встановлення детальних обставин подій» і детальну інформацію повідомлять найближчим часом.

«Наразі активно поширюється інформація щодо ситуації навколо порушення громадського порядку на прилеглій території Київського РТЦК та СП м. Одеса. Повідомляємо засоби масової інформації та населення про спільне проведення із правоохоронними органами невідкладних заходів щодо встановлення детальних обставин подій», — пишуть вони.

За фактом конфлікту між працівниками швидкої і ТЦК військова прокуратура почала розслідування за статтею «хуліганство», повідомили в поліції.

Правоохоронці уточнюють, інцидент стався близько 13:00 в Київському районі міста Одеси. Правоохоронці опитали свідків та очевидців, деяких з учасників інциденту запросили до відділку поліції.

Редактор: Єлизавета Кумбер Читати далі