Троє мирних жителів Донецької області загинуло й ще четверо дістало поранень унаслідок обстрілу з боку російських окупантів за минулу добу, повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко в четвер уранці.

"На горлівському напрямку одна людина загинула й одна поранена в Костянтинівці. У місті пошкоджено сім приватних будинків і три багатоповерхівки. У Торецькій громаді пошкоджено дев’ять будинків та інфраструктурний об'єкт. Зафіксовано обстріли Часовоярської і Соледарської громад. На лисичанському напрямку одна людина загинула у Званівці — у селі пошкоджено три будинки. У Ямполі Лиманської громади поранено одну особу та пошкоджено вісім будинків", — написав Кириленко в телеграм-каналі.

За його словами, у середу окупанти завдали п’ятьох ракетних ударів по м. Дружківка, унаслідок чого в місті було пошкоджено п’ять приватних будинків і школу, проте обійшлося без жертв. На волноваському напрямку окупанти тричі обстріляли з артилерії с. Пречистівку Вугледарської громади та двічі з реактивних систем залпового вогню "Град" — сусіднє с. Новоукраїнку.

"На донецькому напрямку одна людина поранена і 10 будинків пошкоджено у Веселому Гаю Курахівської громади. Регулярні обстріли відбувалися в Мар'їнці та Красногорівці. Авдіївка вночі зазнала обстрілу з "Градів", а на ранок — авіаракетного удару", — розповів Кириленко.