Перший етап серії Кубку Націй з конкуру: Україна виходить у півфінал

Українська команда з кінного спорту взяла участь у першому етапі серії Кубка Націй з конкуру Longines EEF SERIES, який відбувся у Горла-Мінора, Італія. Команда складалася з Аліси Данилової, Миколи Пилипейко, Анастасії Бондаревої та Олександра Продана.

Як повідомила збірна України з конкуру у соцмережі, з 16 штрафними очками українська команда показала 8-й результат, що дало змогу посісти 3-тю позицію у загальній класифікації регіональної групи Південь.

Ці змагання є першими кваліфікаційними етапами, за результатами яких кращі 5 команд з кожного регіону потрапляють у два півфінали.

Півфінал груп Південь та Центр відбудеться наприкінці червня у Відні (Австрія). Наступні змагання з участю України заплановано на перший тиждень червня в Афінах, де будь-який результат виводить команду від України у півфінал.

Крім участі у командних змаганнях, українські вершники також виступили в окремих маршрутах, де показали гарні результати. Так, Анастасія Бондарева та Калдер увійшли до ТОП-10 вершників у маршруті CSI3* Гран-прі, а у маршруті по молодим коням, CSI3* висотою 140 см, Аліса Данилова та Кассінель посіли 6-те місце, а Анастасія Бондарева та Настеліна — 7-ме місце.