Український актор, режисер і військовослужбовець Ахтем Сеітаблаєв в інтерв'ю програмі Тур Зірками на Люкс ФМ! розповів про проблеми у стосунках зі своєю коханою Мар’яною Боцвинюк.

Читайте також: «Не хвилюємося, готуємося». Женя Кот розсекретив вартість майбутніх пологів дружини Наталії Татаринцевої

У вересні 2023 року Сеітаблаєв освідчився Мар’яні, але поки вони офіційно не оформили шлюб. Актор і його кохана зараз переживають непростий період стосунків. Під час інтерв'ю режисер також ухилився від відповіді на запитання про те, чи продовжують вони жити разом.

Відео дня

«Поки що не буде весілля. На початку обговорювали, але зараз ні. Можливо, невдовзі. Ні, офіційно стосунки не оформляли. Ми переживаємо непростий період стосунків. Не знаю, як далі. Це скоріше пов’язано з тим, що ми дві дорослі людини і маємо певні переконання і погляди на життя, які далеко не завжди сходяться», — зазначив Ахтем Сеітаблаєв.

До зустрічі з Мар’яною Сеітаблаєв понад 10 років перебував у шлюбі з продюсеркою Іванною Дядюрою, з якою розлучився у 2021 році. Вони виховують спільну доньку Сафіє, також Іванна має сина Анатолія від попереднього шлюбу. Від минулих стосунків у режисера також є син Селім і дочка Назли.

Читайте також: «Ми ж робимо бізнес». Продюсерка Горова розповіла про договір із Надею Дорофєєвою і висловилася про розпад гурту Время и Стекло

Сеітаблаєв також розповів, що переніс операцію. «Після операції не зовсім почуваюся на 100% у тій кондиції, у якій хотілося б почуватися. Меніск, на полігоні травмував коліно. Там майже кожна ситуація небезпечна, але не така, як на полі бою. Оскільки я діючий військовослужбовець, то повинен іноді бути на тренуванні. Це травма не така катастрофічна, дякувати Всевишньому, як, на жаль, інколи трапляється в моїх побратимів. Тому нічого, минеться. Реабілітація ще попереду. На полігон, напевно, поїду не так скоро, як хотілося. Думаю, що за кілька місяців я цілком зможу виконувати ті завдання, які ставить командування», — розповів військовослужбовець.

Читайте також: І пригадав свою маму. Ахтем Сеітаблаєв зустрівся із матір'ю загиблого актора Паші Лі Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі