В ніч з 7 на 8 травня пройшов перший півфінал Євробачення 2024, у якому виступили представниці України Alyona Alyona та Jerry Heil.

Як пройшов перший півфінал Євробачення 2024

Українки виступали під номер п’ять з піснею Teresa & Maria. Завдяки глядацьким голосам співачки увійшли до фіналу пісенного конкурсу.

Відео дня

Проте під час виступу на головній сцені Євробачення Jerry Heil травмувала коліно. На відео видно, що співачці наклали пов’язку.

Також на своїй сторінці в Instagram артистка показала синці, які лишилися на її плечі від залізного наплічника, який був частиною образу Jerry Heil.

Читайте також: Вразила номером. Що відомо про представницю Словенії на Євробаченні 2024, яка обрала «голий» костюм для виступу

«Отой момент, де я підіймаюся на гору, підіймаюся значить я на гору, і в кінці, коли почалась кульмінація, я падаю на коліно. Коли ми репетируємо, там немає куту нахилу. А тут я витягнулася вперед, і грохаюсь на гору на цю, а вона під кутом, а на ній репетирувати у нас немає можливості. Тому трішечки перестаралася по експресії, і ти себе не тямиш, і адреналін тебе просто штирить в очі, у вуха, ну і в коліна. Я себе трошечки вдарила», поділилася Jerry Heil.

Редактор: Каріна Пасічник Читати далі