У соцмережах опублікували комедію в трьох актах про пригоди російського «гарматного м’яса», яке вирушило на бойове завдання на автомобілі УАЗ-450 без гальм.

Читайте також: «Хробаки на нашому тілі». У РФ хочуть повернути «трудові табори» для «дармоїдів» — відео

Як видно на оприлюднених кадрах, на початку цієї п'єси загарбники поводилися цілком безтурботно і навіть жартували з приводу убогості свого транспорту, називаючи його «бойовою машиною розвідки».

Відео дня

Однак вже у другому акті виявилося, що через свою несправність так звана «буханка» злетіла з дороги у кювет і перекинулася на дах.

Читайте також:
У окупантів не виявилося навіть простих автоматів (Фото:Скриншот відео PulseOfUkraine/X) Окупант намагався видати гілку за автомат, погрожуючи «підстрелити» нею дрон ЗСУ — відео

«Бл*… Ось так от, нах*й, їздити без гальм, бл*. Це пи*дець!», — прокоментував наслідки аварії один із росіян.

У третьому ж акті окупанти підводять невтішний підсумок своєї «спецоперації».

«Бойова машина розвідки зламалася, бл*. Втрат немає», — зазначив автор відео на тлі буксирування цього «z-металобрухту».

https://twitter.com/666_mancer/status/1785771999236677693 Читайте також: Міноборони РФ штрафує своїх військових за «мангали» для захисту від дронів ЗСУ

А поки одні росіяни спішно шукають собі нову «буханку» або, й зовсім, «китайський гольф-кар Шойгу», інші взагалі пересуваються по фронту на звичайних міських електросамокатах.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі