«Оголеність не в нашій культурі». Перша леді Нігерії розкритикувала Меган Маркл за відвертий одяг

У травні принц Гаррі і Меган Маркл відвідали із триденним візитом Нігерію. Перша леді цієї країни закликала громадян не наслідувати звички одягатися голівудських знаменитостей.

Після візиту герцога і герцогині Сассекських до Нігерії перша леді цієї країни суворо попередила співвітчизниць, не наслідувати звички американських знаменитостей, пише The New York Post.

Відео дня

Олуремі Тінубу, сенаторка і дружина президента Бола Тінубу, висловилась про шкідливість впливу модних тенденцій Голлівуду.

REUTERS/Marvellous Durowaiye Фото: REUTERS/Marvellous Durowaiye

Під час виступу в столиці Нігерії Абуджі з нагоди першої річниці правління свого чоловіка вона закликала підлітків і молодь одягатися скромніше та відмовитися від одягу, який популяризують американські зірки.

«Ми повинні врятувати наших дітей. Ми бачимо, як вони одягаються. У нас не буде Met Gala. І всі, нагота, просто всюди. Скажіть їм, що ми не приймаємо оголення в нашій культурі. Це не красиво. Це зовсім не красиво», — зазначила вона.

REUTERS/Akintunde Akinleye Фото: REUTERS/Akintunde Akinleye

Попри те, що Олуремі Тінубу на пряму не критикувала Меган Маркл, тим не менш вона згадала її нещодавній візит до Нігерії, під час якого герцогиня підкреслила своє нігерійське коріння, коли повідомила, що згідно з тестом ДНК вона на 43% нігерійка.

«Чому Меган приїхала сюди в пошуках Африки? Це те, що ми повинні берегти. Ми знаємо, хто ми є. Не втрачайте те, ким ви є», — додала Тінубу.

Деякі експерти розкритикували вибір Маркл дорогого і відвертого вбрання під час візиту до Нігерії, припускаючи, що вона могла б проявити «більше скромності» в країні, де трохи більше половини населення мусульмани.

Один з експертів зауважив, що герцогиня Сассекська «занадто оголилася», і швидше б за все вона одягалася б більш концервативно, якби цю поїздку організовував Букінгемський палац.

REUTERS/ Abraham Achirga Фото: REUTERS/ Abraham Achirga

Нагадаємо, метою поїздки Меган Маркл і принца Гаррі до Нігерії було просування Ігор Нескорених у цій країні.

Читайте також: Посилання більше не активне. Королівська сім'я видалила з офіційного сайту заяву принца Гаррі, у якій він підтвердив роман із Меган Маркл Редактор: Юлія Найденко Читати далі