«Новий клапан усередині дитини». Джиммі Кіммел повідомив, що його 7-річний син переніс третю відкриту операцію на серці

Відомий американський ведучий, комік Джиммі Кіммел повідомив, що його 7-річний син переніс третю відкриту операцію на серці.

Він розповів про це на своїй сторінці в Instagram і опублікував фото сина з лікарні. У сина Кіммела — вроджена вада серця, яку було діагностовано відразу після його народження. Ведучий зазначив, що операція пройшла успішно і подякував лікарям Дитячої лікарні Лос-Анджелеса (CHLA).

Відео дня

«Цими вихідними нашому хлопчику Біллі зробили третю (ми сподіваємося, з трьох) операцію на відкритому серці. Ми підійшли до цього досвіду з великим оптимізмом і майже таким же страхом і отримали новий клапан всередині щасливої, здорової дитини», — написав Кіммел.

Хлопчик переніс першу операцію на серці у 2017 році. Раніше Кіммел розповідав, що в його сина діагностували тетраду Фалло з атрезією легень — складну ваду серця вродженого характеру, що супроводжується стенозом легеневої артерії, ураженням міжшлуночкової перегородки, зміщенням аорти в бік правого шлуночка, гіпертрофією правого шлуночка.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі