Власники картки міжнародного фінансового сервісу NovaPay можуть отримувати на неї заробітну плату від будь-якого українського роботодавця.

Про це повідомила пресслужба NovaPay. «Оформити це можна в додатку — створити паперову або електронну заяву на отримання зарплати на картку NovaPay і передати бухгалтеру підприємства», — йдеться в повідомленні компанії.

Відео дня Читайте також:
NovaPay розмістив чергові випуски облігацій — серії D, E та F (Фото:Прес-служба NovaPay) На 300 млн грн. NovaPay вивела на ринок ще три випуски облігацій

У застосунку заповнюються необхідні поля, серед яких дані про роботодавця, тоді як інші особисті дані підтягуються до заяви автоматично, після чого залишається сформувати електронну заяву та підписати її за допомогою «Дія. Підпис».

Серед переваг картки NovaPay компанія називає 20% знижку на оплату послуг доставки Нової пошти, перекази без обмежень до 50 тис. грн і можливість купівлі облігацій NovaPay.

NovaPay — це заснований 2001 року міжнародний фінансовий сервіс, що входить до групи Nova і забезпечує фінансові послуги онлайн та офлайн у відділеннях Нової пошти. За даними на сайті, у компанії працюють близько 13 тис. працівників у більш ніж 3,6 тис. відділеннях Нової пошти по всій Україні. За даними Національного банку України, компанія займає 35% від загального обсягу внутрішньодержавних грошових переказів.

Раніше повідомлялося, що в грудні 2023 року NovaPay першим серед небанківських фінансових установ представив мобільний застосунок, у якому доступні всі звичні операції з грошима. Станом на березень цінні папери NovaPay придбали вже 500 клієнтів на 200 млн грн.

На початку року стало відомо, що група компаній Нова пошта змінює назву. Крім того, компанія має намір у 2024 році інвестувати в Україну 7 млрд грн.

Редактор: Олена Коваленко Читати далі