Єгор Голуб, тренер чемпіона світу WBO Дениса Берінчика (19−0, 9 KO) розповів цікаву історію про те, як він ледь не вгадав результат поєдинку між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі.

«Тімоті Бредлі сказав, що я дуже самовпевнений молодий тренер. Я йому сказав просто, що Саня [Усик] нокаутує Ф’юрі у дев’ятому раунді, як це і вийшло, я думаю, якби не допомога рефері, і ми забрали цей пояс додому раніше. Сказав йому, що травень місяць — наш місяць.

Відео дня

Він сказав: «Подивимось, подивимось». Але, на жаль, я його після бою так і не побачив", — сказав Голуб в інтерв'ю Tribuna.com.

Читайте також: «Думаю, уся Україна купила б трансляцію»: тренер Берінчика зробив заяву щодо можливого бою його підопічного з Ломаченком

Нагадаємо, що Тімоті Бредлі є колишнім чемпіон світу за версіями WBO та WBC в першій напівсередній вазі та WBO в напівсередній вазі.

Зазначимо, що 9 раунді Олександр відправив Тайсона в нокдаун. Зрештою, Усик переміг Ф’юрі роздільним рішенням суддів та став першим абсолютом у надважкій вазі вперше з 1999 року. Восени між боксерами запланований реванш.

Додамо, що 18 травня Берінчик здобув перемогу над Емануелем Наваррете роздільним рішенням суддів, ставши чемпіоном WBO.

Раніше ми писали, що тренер Берінчика пояснив, завдяки чому українець переміг потужного суперника і став чемпіоном світу

Редактор: Олександр Волочан Читати далі