Немає нічого сумнішого, ніж спостерігати за тим, як ваш iPhone несподівано стає непридатним для роботи.

Немає нічого більш сумного, ніж спостерігати за тим, як ваш iPhone несподівано стає непридатним для роботи.

І навіть гірше, він може сам вимикатись, або просто виснути, його екран може блимати — все це не тільки дискомфорт у використанні, але й може бути сигналом, що його час експлуатації вже вийшов.

Відео дня

Не варто ігнорувати попереджувальні знаки, аби уникнути більш серйозних проблем у майбутньому.

Пропонуємо вам переглянути п’ять головних ознак, які вказують на можливу необхідність ремонту або заміни вашого гаджета.

Мерехтіння екрана

В цілому мерехтіння або горизонтальні чи вертикальні лінії, це може свідчити про проблеми з дисплеєм або внутрішніми компонентами.

Ігнорування цієї проблеми може призвести до повної відмови екрана.

Якщо екран вашого iPhone мерехтить лише в певних програмах, найкраще видалити та повторно інсталювати програму з App Store.

Найбезпечнішим способом дії може бути віднесення пристрою до авторизованого сервісного центру Apple. Це найкращий спосіб виявити проблему та знайти її вирішення.

Не заряджається

Якщо ваш пристрій не заряджається, навіть після зміни кабелів та адаптерів, це може бути ознакою проблем з акумулятором або роз'ємом для зарядки.

Без оперативного втручання ваш iPhone може просто перестати працювати.

Перегрів

Постійний перегрів телефону під час використання або зарядки є серйозною проблемою. Це може призвести до пошкодження внутрішніх компонентів і навіть до потенційно небезпечних ситуацій, таких як займання пристрою.

Щоб ваш гаджет не нагрівався варто знати базові правила — це заряджати його на рівній поверхні, не використовувати під час зарядки та в теплу пору року не піддавати впливу прямих сонячних променів.

Раптові вимкнення

Якщо ваш iPhone раптово вимикається без жодної причини, це може бути сигналом про серйозні проблеми з акумулятором або внутрішніми схемами. Регулярні вимкнення можуть свідчити про необхідність негайного ремонту.

Якщо ви ще не оновили останню версію iOS, зробіть це зараз. Це може розв’язувати будь-які проблеми з програмним забезпеченням, через які ваш iPhone може вимикатися. Але якщо оновлення не спрацювало краще віднести його в сервіс.

Затримки та гальмування

Коли ваш iPhone починає працювати значно повільніше, ніж зазвичай, і затримки стають регулярними, це може бути знаком зношення апаратного забезпечення або необхідності оновлення операційної системи. Часто ці симптоми передують більш серйозним проблемам.

Потрапляння води

Ще однією типовою проблемою для iPhone є пошкодження водою, що може мати серйозні наслідки.

Це може статися через проливання кави чи напою на пристрій або намокання під сильним дощем. Якщо ваш iPhone потрапив у воду, вам потрібно діяти швидко, щоб він працював, як раніше.

У такому разі слід вимкнути пристрій одразу, це допоможе запобігти подальшому пошкодженню внутрішніх частин і зберегти акумулятор.

Також зніміть всі футляри, кришки та аксесуари. такі дії сприятимуть швидшому висиханню пристрою.

Редактор: Олена Басараб Читати далі