Українська телеведуча Ольга Фреймут, яка разом із молодшими дітьми проживає у Великій Британії, на сторінці в Instagram привітала старшу доньку Злату Мітчелл із закінченням школи у Санта-Барбарі.

Читайте також: Дочка Ольги Фреймут закінчила школу у США і поділилася фото в мантії

Фреймут розповіла, що Злата ще у 14 років вирішила жити незалежно, переїхавши до США. Телеведуча також зазначила, що пишається донькою, у якої попереду навчання в університеті.

Відео дня

«Донечко, ти випускниця. Так пишаюся тобою. В тебе чудова освіта: українська, міжнародна, та, яку дало тобі життя, бо ти обирала виклики. Ліцей Поділ — Олена Василівна, Олена Анатоліївна, добрі й рідні досі вчителі. Наші сонні ранки у Києві, шкільна форма, яку ти не любила, безалкогольне мохіто — сміливий вибір для першокласниці для святкування Першого дзвоника. Далі PSI (Печерська Міжнародна школа) — друзі, що досі раді тобі у будь-якій частині світу. А потім була ця школа в Санта-Барбарі, бо ти так захотіла в 14 років жити незалежно. І я не хотіла, щоб ти була так далеко, але знала, що прояв моєї любові — довіритися і дозволити тобі обирати. Я допомагала тобі заселятися, прала постіль і знайшла в шкільній пральні ляльку якоїсь дорослої дівчинки, яка вдавала незалежність, а насправді сумувала за мамою. І я пригадую, як плакала весь політ до Європи, бо знала, що ти теж багато чого вдаєш. Впертюх. Злата, вітаю! Непросто бути твоєю мамою, але так захопливо. Далі університет, донечко, початок цікавої біографії», — написала Фреймут і додала архівні фото.

Як відомо, Ольга Фреймут працює в газеті Sunday Expres у Лондоні — вона пише в щотижневу колонку новини про Україну. У Великій Британії Фреймут проживає разом із дітьми — сином Валерієм і донькою Євдокією, яких виховує разом із телевізійним продюсером Володимиром Локотком.

Читайте також: Відвідали будинок Свинки Пеппи. Ольга Фреймут опублікувала рідкісне фото з молодшою донькою Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі