Хореограф Женя Кот і його дружина, семиразова чемпіонка України, Європи та світу з гімнастики Наталя Татаринцева активно готуються до народження доньки. В інтерв'ю програмі Тур Зірками на Люкс ФМ! Кот розповів, у яку суму йому обійдуться пологи дружини.

Читайте також: «Переживаємо непростий період стосунків». Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що відклав весілля з коханою і повідомив, що переніс операцію

Татаринцева запланувала пологи в приватній клініці. «Чесно, ми не хвилюємося, приколюємося. Готуємося. Ліжечко є, всілякі люльки, коляски, крісла — цього всього пів гаража. Ми платимо за пологи. Загалом, понад дві тисячі доларів. Суперечок щодо вибору імені немає. Десь ми не погоджуємося, але ми прислухаємося один до одного. У нас уже є одне ім'я, яке нам подобається. Однак ми думаємо, чи не буде це нашою забаганкою. Все ж таки це ім'я дитини на все життя», — зазначив переможець Танців з зірками.

Відео дня

Женя Кот уже готує подарунок для дружини на виписку з пологового. «Вона захотіла каблучку. Ми підібрали, яку вона хоче, я вже замовив і вона виготовляється. Каблучка українського бренду SOLO by з діамантів, вирощених в Україні», — зізнався танцюрист. Кот розповів, що вони з Татаринцевою планують переїхати у новий будинок. «Можливо, через рік переїдемо», — додав хореограф.

Наталя Татаринцева не могла завагітніти чотири роки. Раніше Женя Кот розповів, як вони з дружиною боролися з безпліддям.

Читайте також: Запросили на baby shower Мішину і Гвоздьову. Женя Кот і Наталя Татаринцева розсекретили стать майбутньої дитини Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі