Популярна українська акторка театру і кіно Дар’я Легейда (Кріпосна, «Сага, Колір пристрасті, Артистка, Крашанка) в інтерв'ю Obozrevatel зізналася, як переживає розлуку з чоловіком, актором Дмитром Совою, який служить у ЗСУ.

Читайте також: «Мені було легко». Катерина Кузнецова зізналася, як порвала з кінокар'єрою у Росії

Нещодавно Легейда і Сова побачилися на кінопрем'єрі у Хмельницькому. Акторка презентувала новий фільм Крашанка зі своєю участю. «На жаль, ми бачимося зараз нечасто. І от його відпустили зі служби — ми дуже вдячні за це. І такі зустрічі надзвичайно важливі для кожного з нас. Бачите, як вийшло: ми одружилися — і почалася війна. Нам не вдалося поки що пожити сімейним життям. Але, знаєте, навіть попри те, що ми на відстані, насправді — поряд одне з одним. Я відчуваю його підтримку, і, сподіваюся, він так само. І ми робимо все для того, щоб полегшити цей страшний час одне для одного», — зазначила кінозірка.

Відео дня

Дмитро Сова та батько Дар'ї Анатолій Легейда служать у 7 бригаді тактичної авіації імені Петра Франка. «Я можу скільки завгодно боятися, переживати, але найбільше хочу підтримувати й поважати їхній вибір. Тому що цей вибір є надважливим у сучасних реаліях. Якби не такі чоловіки-воїни, не знаю, де б ми були зараз. І що було б з нашою країною. Тому сльози — в сторону. Борітеся — поборете. Наперед дзвінки не заплануєш. З татом (льотчик-бомбардувальник) ми розмовляємо, коли він має змогу мені зателефонувати, так само — з Дмитром. Що стосується Дмитра, то, звичайно, що він змінився. Як і кожен чоловік, який захищає країну. Ой, насправді так важко про це говорити… Знаєте, в якийсь момент мені здалося, що він якось навіть згас. Такі речі, як війна, сильно змінюють. І не в радісну сторону. Він не так багато сміється, як раніше. А Дмитро за характером дуже життєрадісна людина. Йому би бігати зараз марафони, які він любить, багато подорожувати, як робив це раніше — надзвичайно не вистачає цих емоцій. І тепла, і любові, і спілкування, і всього, що пов’язане з простим словом „жити“. А замість цього наші хлопці вимушені боронити кров’ю і потом нашу землю. Але життя продовжується, єдине, як вже казала: хочеться бачитися з чоловіком частіше», — розповіла акторка.

Читайте також: «Ще не був у відпустці». Акторка Дар’я Легейда розповіла, де служить її чоловік, актор Дмитро Сова Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі