Українська блогерка та журналістка Раміна Есхакзай в інтерв'ю програмі Неймовірна правда про зірок розповіла, що має розлад харчової поведінки.

Лікарі заборонили Раміні їздити на фронт. Після початку повномасштабного вторгнення РФ інтерв'юерка знімає журналістські матеріали в гарячих точках на передовій.

Відео дня

На тлі емоційного вигорання в Есхакзай активізувалася булімія. «У мене сталося емоційне вигорання і на тлі цього активізувався розлад харчової поведінки. Я останні пів року наїдалася будь-якої їжі, і потім йшла у вбиральню і позбувалася її. І я просто не могла впоратися з тривожністю, не могла прокинутися, лежала, мені хотілося спати й не прокидатися в цей світ. Я вже почала приходити на інтерв'ю і просто плакати, я навіть не могла ставити запитання людям. Я вирішила, якщо психіатр каже, що все-таки булімію треба лікувати за допомогою антидепресантів, то я погодилася», — розповіла блогерка.

Читайте також: «Зустрічаємося на передовій». Раміна Есхакзай розповіла про стосунки з військовим https://www.youtube.com/watch?v=GSrvIriPIso&t=882s Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі