Автор: Анастасія Печенюк

Чутки про те, що майбутній Galaxy Z Fold 6 випускатиметься у двох варіантах з різною вартістю, поширювалися не один місяць. Тепер Samsung, ймовірно, відмовилася від цих планів.

Плани Samsung щодо випуску більш доступного Galaxy Z Fold 6 повністю переглядаються, повідомляє корейське видання The Elec. Компанія розглядає фактори диференціації продуктів і «невизначеність у галузі».

Відео дня

Це не перший випадок, коли прогнозували, що Samsung випустить дешевший складний пристрій. У 2023 році повідомлялося, що Samsung випустить недорогий складний пристрій, але компанія напівзаперечила це, заявивши, що не випускатиме складаний пристрій із середньою ціною. Подейкували, що більш доступна складна модель мала коштувати менш як 1000 доларів. Водночас з’являються чутки про те, що Samsung розглядає бюджетнішу версію Galaxy Z Flip 7 на 2025 рік.

Цього разу інформації про потенційний пристрій було значно більше, ніж раніше. Зокрема, інсайдери стверджували, що бюджетна Galaxy Z Fold 6 не матиме підтримки S Pen і потенційно матиме менш потужний чипсет.

Як відомо, вихід нових складаних пристроїв від Samsung очікується у липні. Разом з ними компанія може презентувати неодноразово анонсовану розумну каблучку Galaxy Ring, годинник Watch 7 та інші продукти.

Читати далі