Футболіст збірної України Олександр Зінченко прокоментував травму Віталія Миколенка в товариській грі з Молдовою (4:0).

«Якщо чесно, в тому епізоді з Віталіком, коли я сидів, я був дійсно злий. Біля мене також Саня Зубков сидів, і ми з ним теж спілкувалися про те що, ну навіщо ти стрибаєш у такій ситуації — я маю на увазі захисника Молдови.

Відео дня

Товариська гра, ти знаєш, що ми готуємося до Євро, у вас наступного дня вже відпустка. Навіщо це робити? Ти щось доводиш, кому? У таких ситуаціях, я вважаю, можна було б цього уникнути", — сказав Зінченко на Ютуб каналі ВЗБІРНА.

Читайте також: «Трохи було важко морально»: футболіст збірної України висловився про травму в матчі проти Молдови — він може пропустити старт Євро-2024

Зазначимо, що в товариському матчі збірної України проти Молдови (4:0) захисник Віталій Миколенко залишив поле через пошкодження. Раніше Сергій Ребров розкрив подробиці травми Миколенка перед стартом Євро-2024.

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи збірна України зіграє в групі проти Бельгії, Румунії та Словаччини. 17 червня наша команда в першому турі проведе матч проти збірної Румунії. Гра розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Ми повідомляли розклад усіх матчів, результати, таблиці Євро-2024.

Раніше ми писали, що відомий тренер вважає, що Зінченко не зможе замінити Миколенка на Євро-2024

Редактор: Олександр Волочан Читати далі