Українська легкоатлетка вдруге поспіль виграла змагання зі стрибків у висоту на континентальній першості.

Ярослава Магучіх у гарному настрої підходить до Олімпійських ігор. Адже вже кілька років їй немає рівних у секторі для стрибків у висоту. У 2022 році Ярослава виграла чемпіонат Європи, у 2023-му — чемпіонат світу, у 2024-му — знову чемпіонат Європи.

Відео дня

У неділю, 9 червня, в Римі на континентальній першості українка з легкістю подолала планку на висоті 2.01 м і виграла золоту медаль.

REUTERS/Kai Pfaffenbach Фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach REUTERS/Kai Pfaffenbach Фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach REUTERS/Kai Pfaffenbach Фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach REUTERS/Kai Pfaffenbach Фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach REUTERS/Aleksandra Szmigiel Фото: REUTERS/Aleksandra Szmigiel REUTERS/Kai Pfaffenbach Фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach REUTERS/Aleksandra Szmigiel Фото: REUTERS/Aleksandra Szmigiel REUTERS/Aleksandra Szmigiel Фото: REUTERS/Aleksandra Szmigiel REUTERS/Kai Pfaffenbach Фото: REUTERS/Kai Pfaffenbach

Нагадаємо, що на чемпіонаті Європи українка Людмила Оляновська епічним фінішем виграла бронзу в спортивній ходьбі, поки її суперниця завчасно святкувала успіх.

А Михайло Кохан уперше завоював медаль на дорослому чемпіонаті Європи в метанні молота.

Редактор: Любомир Луканюк Читати далі