Народні депутати від «За майбутнє» Степан Івахів та Ігор Палиця перестали відвідувати голосування у Верховній Раді 2023 року, ідеться в розслідуванні Bihus.Info.

Івахов відсутність на засіданнях із серпня 2023 року пояснює тим, що засідання Ради перетворилися на «піди натисни кнопку». За словами нардепа, він перебуває в Україні і якби його попросили прийти на роботу, він би з’явився.

Відео дня

«Я людина, яка по життю звикла щось діяти або на щось впливати. А оскільки Верховна Рада перетворилася на „піди натисни кнопку“ — воно мені не до душі і не до серця», — заявив він.

Читайте також: Таємниці Ради. Хто з депутатів ВР має найбільше грошей, квартир та машин, а кому і жити нема де — детальний аналіз декларацій від NV

Нардеп Палиця ж заявив, що принципово не ходить на засідання Ради через присутність там ОПЗЖ. Він також перебуває в Україні.

«Після початку війни було внесено законопроєкт про заборону членам ОПЗЖ ходити на засідання Верховної Ради. Я сказав, що поки цей закон не пройде хоча б у регламентний комітет і не буде винесено на голосування в зал, я не буду перебувати під однією стелею з колишніми членами ОПЗЖ», — сказав він.

Редактор: Євгеній Василенко Читати далі