Матч Першої ліги України у групі вибування між командами Металург Запоріжжя та Поділля Хмельницький завершився з рахунком — 1:0.

Читайте також: «Донеччино моя, героїв світла мати»: У Шахтарі показали свої трофеї біля легендарної стели на в'їзді до Донецької області — фото

Кумедний епізод трапився наприкінці зустрічі, коли головний арбітр матчу показав червону картку тренеру гостей Віталію Костишину. Проте наставник вихопив її та показав у бік рефері. Після цього демонстративно викинув картку.

Відео дня Читайте також: «Треба грати в областях, де не так багато тривог». Тренер Шахтаря поскаржився на тривалість матчу з Дніпром-1 в УПЛ

Пізніше фахівець визнав свою помилку, попросивши вибачення в арбітра і вболівальників.

«Це все емоції. Погано, коли вони беруть гору. Слід було шукати винних у поразці в лавах подолян, а не звинувачувати в упередженості арбітра.

11-метровий був призначений справедливо. Рефері впорався зі своїми обов’язками, якщо питання й були, то до одного з його асистентів.

Але, повторюю, це був емоційний спалах: розчарування грою своїх підопічних, які промахувались з близької відстані, помилками на своїй половині поля, дивними, на перший погляд, рішеннями суддівської бригади. Цим можу пояснити свій зрив. До того ж ця неочікувана поразка поховала надії «Поділля» на перше місце в групі «Вибування», а нам були обіцяні серйозні преміальні.

Користуючись нагодою, хочу вибачитись за свою поведінку перед уболівальниками, арбітром Титовим. Це був неприпустимий вчинок з мого боку", — цитує слова Костишина Sport.ua.

Зазначимо, що наразі Поділля займає друге місце в групі вибування. Металург посідає 5 місце. В останньому турі клуб із Хмельницького зіграє проти Гірник-Спорт, а їх головний конкурент у групі Буковина зустрінеться із запорізьким Металургом.

Скріншот Фото: Скріншот

Додамо, що такі команди, як Кремінь, Гірник-Спорт, Чернігів вже вилетіли до Другої ліги. У перехідні ігри потраплять два клуби. Наразі туди потрапити ризикують одразу чотири команди: Хуст (29 очок), Металіст (29 очок), Металург (28 очок), Діназ (27 очок).

Раніше ми писали, що Челсі Мудрика офіційно оголосив про відставку тренера

Редактор: Олександр Волочан Читати далі