Травневе сонце радує теплом, тож хочеться насолодитися природою на свіжому повітрі в компанії друзів.

Читайте також: Томатний тіні. Як приготувати пікантний варіант знаменитого напою

NV Food зібрали п’ять локацій столиці, де можна замовити класичні та авторські коктейлі, вино, смачну їжу та відпочити на літніх майданчиках. Більшість барів із нашої добірки влаштовують музичні вечори чи цікаві івенти, проте зверніть увагу, що резервувати столики краще заздалегідь.

Відео дня Читайте також: Жити поруч із пабами та барами шкідливо для здоров’я серця — дослідження

ELECTRIC DREAMERS

Це експериментальний бар зі своїм особливим вайбом, натхненний кіберпанком та sci-fi. Гостей запрошують поринути в цю атмосферу завдяки авторським коктейлям. У них — несподівані компоненти, що поєднуються й створюють нові яскраві враження. До них можна замовити цікаві страви та створити яскравий фудпейринг. Тераса закладу виходить на Велику Васильківську, а ще вам будуть раді навіть з вашими чотирилапими улюбленцями.

Адреса: вул. Велика Васильківська, 48.

Читайте також: На джині або горілці. Як приготувати весняний коктейль Азалія

4844 Outlaw Bar

Це концептуальний бар з духом свободи та атмосферою сучасного Мангеттена. Заклад розташований на Печерську, має два поверхи, тож підійде для розміщення великої компанії. В меню — цікаві авторські коктейлі та страви, також тут можна замовити кальян. Але столик у барі краще резервувати заздалегідь, особливо якщо ви плануєте відвідати його у п’ятницю чи на вихідних.

Адреса: Кловський узвіз, 13.

Читайте також: Життя в рожевому кольорі. Як приготувати весняний коктейль, натхненний цвітінням вишні

Маніфест

Це міський бар «з вінтажними шухлядками, напоями та стравами, що наздоганяють викрадену історію». Цікаво, що тут ви можете поснідати зранку та посмакувати коктейлями ввечері. Тут проводять музичні дні, а також можна відпочити на терасі. В меню — авторські коктейлі та класика, до них допоможуть підібрати і гастрономічний фудпейринг.

Адреса: вул. Прорізна, 5

Читайте також: Не дитячий лимонад. Рецепт коктейлю з лимоном та лимончелло, який дуже легко приготувати

P2B BAR

P2B Bar — це андеграунд-бар-парковка з автобусом у дворі історичного центра Києва. Автобус переробили під бар та облаштували затишні місця навколо нього. Відпочиньте на літній терасі, смакуючи авторські коктейлі, вина келихами, та поєднуйте напої із закусками, салатами чи бургерами. Зверніть увагу, що по буднях заклад відчиняється з 15:00, а по вихідних — з 12:00.

Адреса: вул. Олеся Гончара, 38а.

Читайте також: Соус до шашличків, печиво і коктейль. Оригінальні рецепти з білками, які лишилися після Великодня

KVSK

Бар розташований поруч з відомим кінотеатром «Жовтень» на Подолі. Тут можна замовити коктейлі та вино, доповнити напої круасанами, сендвічами та хот-догами, а на десерт обрати різноманітні солодощі. Розташовуйтеся на літній терасі з пуфами та відпочивайте великою компанією.

Адреса: вул. Костянтинівська, 37а.

Редактор: Юлія Звєрькова Читати далі Показати ще новини