У Синельниківському районі Дніпропетровської області внаслідок нічної атаки РФ у ніч проти середи, 12 червня, постраждала родина, зокрема й 13-річний хлопчик, який отримав гостру реакцію на стрес.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Інші члени родини — чоловік 39 років та 40-річна жінка отримали різані рани. За словами Лисака, постраждалим вже надали медичну допомогу, вони будуть лікуватися амбулаторно.

Відео дня

Крім того, пошкоджені дев’ять приватних будинків.

Сергій Лисак/Telegram Фото: Сергій Лисак/Telegram Сергій Лисак/Telegram Фото: Сергій Лисак/Telegram

Росіяни також увечері та під ранок 12 червня вдарили по Нікополю артилерією і дронами-камікадзе. Постраждалих у місті немає.

Лиса зазначив, що сили протиповітряної оборони за ніч збили у небі над регіоном 11 шахедів. По чотири — у Новомосковському та Синельниківському районах, інші — у Дніпровському, Павлоградському і Кам’янському.

У ніч проти 12 червня росіяни масовано атакували Україну крилатими ракетами Х-101/Х-555/Х-55 із бортів стратегічних бомбардувальників Ту-95МС та шахедами. Значна їх частина була націлена на Київ та Київську область, сили ППО збили усі ворожі цілі, повідомляли у КМВА. Загалом за ніч українська ППО збила п’ять ракет та 24 шахеди.

Редактор: Юлія Завадська Читати далі