Український телеведучий Тимур Мірошниченко в інтерв'ю програмі Тур зірками на Люкс ФМ! зізнався, що після курсів усиновлювачів їм із дружиною Інною дали рекомендацію, яку дитину вони можуть узяти в сім'ю.

«Зараз на бюрократичному етапі. Це дуже складна і тривала процедура. Тим більше ті висновки, які написали нам на курсах, дуже складні в тому плані, що таких дітей майже немає. Це, звісно, для мене загадка, чому вони так зробили. Зробили і зробили, будемо шукати. Думаю, протягом літа, я сподіваюся, що ми закриємо питання і сім'я буде в повному складі. Після того, як ти проходиш курси усиновлювача, тренери пишуть рекомендацію. Це звучить як рекомендація, але за фактом — це суворі обмеження. Вони пишуть: скільки дітей, якого віку, якої статі, яка там історія може бути. Нам цього разу написали дуже серйозні обмеження. Це має бути дитина без соціальної історії: не жила до цього в дитбудинку, не було насильства. Насправді дуже багато дітей, які потрапляють до дитячого будинку, вони потрапляють туди саме через це. Тому це трохи ускладнює процес. Але ми не здаємося», — прокоментував багатодітний батько.

Відео дня

Влітку 2023 року Тімур та Інна Мірошниченки стали батьками для хлопчика Марселя з Житомирського дитячого будинку. Також вони виховують двох власних дітей, доньку Мію та сина Марка.

Читайте також: «Я молодший лейтенант». Тимур Мірошниченко відповів, чи готовий вступити до ЗСУ і розповів, чому регулярно ходить до ТЦК Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі