Дочка легенди київського Динамо Олега Кузнєцова, акторка Катерина Кузнецова в інтерв'ю Олексію Суханову розповіла, як після початку повномасштабної війни в Україні розірвала всі зв’язки з країною-агресоркою РФ.

«Наскільки складним і важким для вас був той вибір?», — уточнив Суханов у Кузнецової. За словами акторки, на неї тиснули продюсери, але вона без вагань прийняла рішення.

Відео дня

«Я фізично, слава Богу, знаходилася не в Росії у той момент. Я була у відпустці. Я дуже щаслива, що в мене не було підписано жодних контрактів по роботі. Хоча в майбутньому мав статися проєкт. Фізично і юридично ми його не підписали. Тому що певною мірою могли статися якісь важкості. Тому що для мене це форс-мажор, який є в контракті, і по форс-мажору я можу не брати участь у цьому проєкті. А для них це ж була не війна. Тому певною мірою мені було легко. На мене тиснув мій агент, який казав мені, що все буде добре. І почали тиснути продюсери. Я дуже довго не думала, я написала лист з розгорнутою думкою, який мій агент міг відправити всім. Щоб я не спілкувалася з усіма. Конструктивно все пояснив. Відправила і всі начебто зрозуміли, і навіть співчували. А потім сказали: „Давай через пів року почнемо знімати?“. Я сказала: „Шукайте іншу актрису“. Батьки сиділи під обстрілами й ти в той момент не думаєш про роботу, карʼєру», — прокоментувала Катерина Кузнецова.

Читайте також: «Я не здивована». Акторка Катерина Кузнецова розповіла, що думає про втечу зрадниці Оксани Байрак до РФ Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі