Головний тренер мадридського Реала Карло Анчелотті заявив, що ще не вирішив, хто займе місце у воротах команди у фіналі Ліги чемпіонів проти дортмундської Боруссії.

За словами італійця, і Лунін, і Куртуа заслуговують зіграти у фіналі та відзначив, що йому подобаються постійні суперечки щодо основного стража воріт мадридців, повідомляє Football Espana.

Відео дня

«Обидва заслуговують на те, щоб грати у фіналі. Лунін показав себе чудово, і ми всі знаємо якість Куртуа. Думаю, я прийму рішення ближче до гри. Один буде грати, а інший буде на лаві запасних. Це точно.

Читайте також: «Годину подрімати не завадить». Головний тренер Реала розповів про свій раціон у день фіналу Ліги чемпіонів

Мені подобається слухати суперечки про те, хто має грати. Оскільки цього тижня мені робити особливо нічого, то я слухатиму і далі. Мені подобається це, і якщо я скажу, хто гратиме, то суперечки припиняться", — сказав Анчелотті.

Фінал Ліги чемпіонів Реал — Боруссія Дортмунд відбудеться 1 червня на стадіоні Вемблі у Лондоні.

Раніше повідомлялося, що український воротар Реала Андрій Лунін ризикує не зіграти проти Боруссії Дортмунд у фіналі Ліги чемпіонів.

Редактор: Олег Телюк Читати далі