Український фільм жахів Конотопська відьма про помсту української відьми російським окупантам вийде в прокат напередодні Дня Незалежності України. Представлено офіційний трейлер фільму.

За сюжетом, прадавня відьма з Конотопу, закохавшись у звичайного хлопця, зреклася своїх відьомських сил. Але коли із початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну солдати захоплюють її місто і вбивають її коханого, вона починає мститится. Відьма повертає сили і обрушує криваві кари на вбивць.

Відео дня

У передмові до трейлера автори зазначають, що «фільм містить сцени страждань і мученицької смерті окупантів. Приємного перегляду». Фільм міститиме вікові обмеження 18+.

https://www.youtube.com/watch?v=r5ksr1NiweQ

Головну роль у фільмі виконала Тетяна Малкова (Смак свободи, Моя улюблена Страшко). У фільмі також знялися Тарас Цимбалюк (Чорний Ворон, Перші дні, Жіночий лікар. Нове життя), Олена Хохлаткіна (Памфір, Я працюю на цвинтарі), Віктор Жданов (Чому я живий, Кіборги, Мирний 21). Російських окупантів у стрічці зіграли Павло Вишняков, Іван Шаран, Ярослав Шахторін, Артем Сагітов, Сергій Сосновцев, Владислав Вербицький, Ростислав Фоменко, Микита Слободенюк, Микола Головчак, Сергій Аніпченко.

Автором ідеї та сценаристом виступив Ярослав Войцешек (Мавка. Лісова пісня), режисером фільму став Андрій Колесник. Це буде його дебютна повноместражна стрічка.

В український прокат фільм вийде 22 серпня.

Читайте також: КПП Зоопарк. На кінофестивалі Трайбека у Нью-Йорку покажуть документальний фільм про порятунок тварин з екопарку у Харкові Редактор: Юлія Найденко Читати далі