Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP прокоментував рішення акторки Олени Кравець піти з Кварталу 95 і відповів, чи спілкуються вони зараз.

Читайте також: «Ходимо одними дорогами». Євген Кошовий розповів про дружбу з Володимиром Зеленським, і які теми обговорює з президентом

Як відомо, Кравець замінила Ірина Гатун. «У кожного своє життя. Ми всі дорослі люди. І кожен приймає рішення сам. Олена все сказала чітко. Ми всі розуміємо одне одного, тому що дійсно не перший рік знайомі. Вона прийняла рішення — потрібно, значить, потрібно. Тому ми з розумінням до цього поставилися. Спілкуємося справді дуже рідко. Ми завжди вітаємо одне одного зі святами. Ми розійшлися друзями», — зазначив Кошовий.

Відео дня

Актор зізнався, що його колег, Олександра Пікалова та Володимира Мартинця, які служать у Нацгвардії, іноді відпускають на концерти Єдиного Кварталу. Саша Пікалов і Вова Мартинець служать у своїх частинах і виконують ті завдання, які ставить перед ними їхнє керівництво. Щоб хлопців в той чи інший день відпустили на концерт, чи на виїзд з виступами для тих же військових, ми заздалегідь пишемо офіційний лист з датами концертів і проханням відпустити. І такі листи ми пишемо не тільки щодо Саші й Вови, але й щодо інших військовослужбовців, які беруть участь у наших концертах чи у зйомках інших проєктів, тієї ж «Ліги Сміху». Буває, що не відпускають. Але і відпускають також. Бо все ж таки розуміють, що підтримка морально-психологічного духу наших людей зараз також дуже важлива. Тим більше наші концерти благодійні, і кошти з них також йдуть на допомогу ЗСУ. Цікавляться люди, де я, що я, куди виїхав чи не виїхав, де я служу. Навіть депутат Ар'єв не знає, хто з нас служить, а хто не служить. Але подає запит з надією, що йому дадуть відповідь, де служить Кошовий і що він робить", — прокоментував Кошовий.

Читайте також: Євген Кошовий розповів, що його старша донька Варвара планує вступати до інституту у Польщі Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі