Співак Андрій Кравченко відповів, чому його називають новим Олегом Винником, який після переїзду до Німеччини не дає концертів.

В інтерв'ю Аліні Доротюк він заявив, що не має жодного стосунку «до Винника і його людей».

«Те, що говорять — нехай говорять. Не маю до Винника жодного стосунку. І не маю стосунку до людей Винника. Спочатку всі плутали з Винником, а зараз всі знають, хто такий Андрій Кравченко і приходять на Андрія Кравченка. На вулиці зупиняли і питали, а ви не Олег? Може ви його брат? Такі моменти були ще до того, як я почав свій творчий шлях. Пишуть, що я зайняв його нішу. Я нічого не займав, воно само так вийшло. Його немає — з’явився я. А я з’явився, бо почав писати пісні, а співав я багато років», — каже він.

Відео дня

Кравченко додав, що особисто не знайомий із Винником:

«Я з ним бачився, але не знайомий. Я був у нього на концертах двічі. Особисто не знайомий», — зазначив він.

Кравченко також оцінив шанси Винника на успіх у творчій діяльності у випадку, якщо він повернеться в Україну. Він порівняв співака з Потапом і Владом Ямою.

«Я думаю, що йому не вдасться. Чому? Тому що втрачено час. Не тому що він упав в очах своїх шанувальників. Багато артистів з’явилося, які почали аудиторію потроху забирати. Воно автоматично виходить. Напевно, потрібно було хоча б раз вийти і підтримати. Я не знаю, які в нього питання, з кожним може трапитися. Я його поважаю, як людину, він багатьох людей робив щасливими. А чи повернеться він, Потап і Яма? Напевно, народ їх не прийме», — заявив співак.

Андрій Кравченко закінчив школу мистецтв, потім Інститут культури, п’ять років був солістом фольклорного ансамблю. Він також навчався на військовій кафедрі Інституту Тараса Шевченка та здобув звання молодшого лейтенанта в запасі, за спеціальністю військовий психолог. Кравченко п’ять років працював в ансамблі пісні і танцю Державної прикордонної служби України.

Нагадаємо, у 2023 році Павло Зібров та Андрій Кравченко представили кліп на дуетну пісню — хіт поета Андрія Демиденка та композитора Олександра Морозова Душі криниця.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі