Український захисник Олександр Будько з позивним Терен, який на фронті втратив обидві ноги, став головним героєм нового сезону романтичного реаліті Холостяк.

Про це офіційно заявив телеканал СТБ, зазначивши, що проєкт повертається на телебачення завдяки тому, що творцям вдалося знайти ідеального головного героя.

«Два роки ми отримували від колег, партнерів і глядачів запитання, чи повернеться на СТБ Холостяк. І чесно відповідали, що це станеться тоді, коли у нас буде справжній герой нашого часу. Адже головний Холостяк країни — це не просто успішний чоловік, готовий будувати стосунки. Це завжди той, кого жінки готові назвати ідеальним для себе. Сьогодні ідеальний чоловік в очах українок — це захисник, поруч з яким почуваєшся у безпеці. Той, хто відстоює справжні цінності: свій дім, свою родину, свою країну та мільйони незнайомих, але своїх людей», — заявила генеральна директорка СТБ Людмила Семчук.

Відео дня

Військовий, ветеран, громадський діяч, автор книги Історія впертого чоловіка та учасник національної збірної Invictus Games Олександр Терен в офіційній заяві наголосив, що погодився на участь у проєкті, бо вірить, що зможе зустріти своє кохання.

«Холостяк для мене — це шанс, зустріти свою людину, з якою хочеться спробувати створити сім’ю, — зізнається Терен. — На власному досвіді знаю, що дива можна чекати звідусіль, і вірю, що на телепроєкті можна знайти кохання. Звісно, це також крута можливість транслювати багато хороших та позитивних ідей, які змінюють нас на краще», — повідомив військовий.

https://www.youtube.com/embed/vt00rzgiGMQ

Терен також розповів, яку дівчину мріє зустріти на проєкті:

«Я не шукаю ідеал. Я шукаю ту, чиїм внутрішнім світом буду захоплюватись. Мене цікавлять розумні прогресивні дівчата, з якими можна легко спілкуватися на будь-які теми. Які щиро реагують на жарти, тому що я багато жартую й інколи досить нетипово. Мені дуже відгукується, коли дівчина прагне змін у собі та в суспільстві. І мені важливо, щоб вона була україномовна, підтримувала всі ідеї єдиної, соборної, міцної України без ніяких сумнівів. Щоб це була людина з високою повагою до ветеранів, якій не байдужі теми безбар’єрності та інклюзивності простору», — зізнався він.

Зазначимо, вперше за всі сезони Холостяка ім'я головного героя було оголошене одночасно із запрошенням у проєкт дівчат, які бажають побудувати стосунки з Тереном.

Прем'єра нового сезону Холостяка відбудеться цієї осені.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі