Збірна України зіграла в нульову нічию з командою Німеччини в рамках товариського поєдинку.

Головний тренер української команди Сергій Ребров висловився з приводу результату зустрічі.

«Головна мета — підготуватися до Євро. Ця гра була корисна для обох збірних. На жаль, зараз гравці не готові на сто відсотків, але у нас попереду майже два тижні на підготовку.

Відео дня

Я побачив велике бажання у футболістів, що дуже важливо, велике бажання команди грати на оборону. На жаль, нам довелося багато захищатися. Але сьогодні була команда, яка розуміла, за рахунок чого ми можемо грати на рівні збірної Німеччини".

Читайте також: Колишній футболіст збірної України отримав російське громадянство

Ребров заявив, що Україні важливо виступати на великих турнірах, адже в країні триває війна.

«Бути тут на Євро в Німеччині — дуже добре для України. Ми хочемо бути частиною європейської спільноти, тому такий форум має важливе значення для нашої країни. Я радий, що ми тут зараз, знову граємо проти бундестіму. Я вважаю, що Німеччина — найважливіший наш партнер під час війни. Я дуже вдячний цій країні. У нас немає тут жодних проблем, нас усі підтримують, це важливо.

На жаль, зараз у нашій країні футбол не на першому плані. Дуже важливо для всіх у Європі, світі підтримувати Україну під час війни. Зрештою, я впевнений, дуже скоро футбол знову буде номером один у нашій країні".

https://www.youtube.com/embed/xEokBjBClWE?si=vOvUhBnGuZbLjwUI Читайте також: «Задувати це не буду». Шевченко і футболісти збірної України привітали Реброва з ювілеєм — відео

Нагадаємо, на нашому сайті доступний огляд матчу Німеччина — Україна.

Редактор: Дмитро Данець Читати далі