Головний конкурент ледь не заплакав. Гвардіола емоційно відреагував на відставку тренера Ліверпуля

Наставник Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола не зміг стримати своїх емоцій, коли його запитали про відхід Юргена Клоппа з посади головного тренера Ліверпуля.

«Я буду дуже за ним сумувати. Юрген був дійсно важливою частиною мого життя. Він вивів мене на новий рівень як тренера. Ми неймовірно поважаємо один одного.

У мене є таке відчуття, що він повернеться. Велике спасибі за його теплі слова на мою адресу, але він знає, що наодинці я не б не домігся цього всього. Я досить скромний, щоб зрозуміти це", — сказав Хосеп Гвардіола на післяматчевій пресконференції.

Відео дня Читайте також: «Донеччино моя, героїв світла мати»: У Шахтарі показали свої трофеї біля легендарної стели на в'їзді до Донецької області — фото

Зазначимо, що раніше відбувся прощальний матч Юргена Клоппа, який з 2015 року очолював Ліверпуль. Мерсисайдський колектив вдома впевнено розібрався з Вулвергемптоном — 2:0.

Додамо, що підопічні Гвардіоли цього сезону виграли АПЛ. Манчестер Сіті обіграв Вест Гем з рахунком 3:1 в останньому турі.

Раніше ми писали, хто став новим головним тренером Ліверпуля.

Редактор: Олександр Волочан Читати далі