Голова російського Сбербанку Герман Греф, який раптом вирішив, що він справжній «пан», спровокував конфлікт з таксистами, які працюють біля аеропорту Горно-Алтайська.

Читайте також: Z-пропаганда зняла крінжовий фейк про нібито розстріл ЗСУ своїх «африканських бійців» — відео

Відео, на якому він кидається на водіїв через їхній зовнішній вигляд, було знято випадковими очевидцями й одразу ж розлетілося соцмережами.

На ньому видно, як Греф обзиває присутніх водіїв «бандою», погрожує, що їх тут «більше ніколи не буде», вимагає, щоб вони «затулили рота» і навіть намагається зірвати з одного з них окуляри.

Відео дня Читайте також:
Користувачам соцмереж креатив українських бійців сподобався (Фото:Скріншот відео ysk4848/X) Бійці ЗСУ розміщують оголошення просто перед об'єктивами FPV-дронів — відео

При цьому чиновник називає себе власником аеропорту, хоча насправді ним є Сбер, у якому він фактично всього лише найманий менеджер.

«Ви чього тут у трусах стоїте? Зібралися всі. Ви хто такі? … Ще рота відкриєш, тебе тут більше ніколи не буде», — пригрозив таксистам Греф, явно уявивши себе якимось «дворянином», який спілкується зі своїми «холопами».

У відповідь на це жителі Алтаю почали публікувати відео, на яких ріжуть свої банківські карточки Сбербанку.

Редактор: Олег Кононенко Читати далі