За прогнозом синоптиків, в кількох регіонах на цьому тижні заморозки до -5 градусів. Вже найближчої ночі вони будуть у двох регіонах, а надалі розповсюдяться майже по всій Україні.

Синоптикиня Наталка Діденко, на своїй сторінці у facebook, попередила про заморозки, розповіла, в яких регіонах вони будуть уже сьогодні, як поширюватимуться протягом тижня територією країни та куди взагалі не прийдуть.

Відео дня

«Починаємо із заморозків. Найближчої ночі заморозки ймовірні на півночі та заході України. У ніч на 9-те травня та в ніч на 10-те травня заморозки поширяться на більшу частину території України, крім південної частини. Завтра вдень в Україні температура повітря коливатиметься в межах +13+18 градусів, на крайньому півдні та на Закарпатті місцями +20+22 градуси. Антициклон із північного заходу Європи відсуває опади з нашої території, тож дощі на півдні та сході затримаються лише найближчої ночі, а вдень 8-го травня та впродовж 9-го травня переважатиме повсюди суха погода», — повідомила синоптик.

Читайте також:
Заморозки до -4 протягом тижня (Фото:Photozirka / depositphotos) Сунуть заморозки та грози. Синоптики попередили, де протягом тижня буде найхолодніше та назвали дні, коли потеплішає

«У Києві найближчої ночі +2+5 градусів, на околицях можливі заморозки, завтра вдень +13+15 градусів, не спекотно, одягайтеся трохи тепліше. Дощів не передбачається. Свіжа погода протримається до кінця тижня, на Провідну неділю в Україні буде помірно тепло, +15+20 градусів, 12-го травня переважно без опадів, хіба вдень невеликий дощ пройде подекуди в північних областях України», — попередила Діденко.

Редактор: Юлія Сурікова-Ганська Читати далі