Захисник збірної України Ілля Забарнй вважає, що команда заслужила на нічию командою Німеччини (0:0) у товариському матчі.

«Так, була дуже добра гра. Десь багато оборонялися, але все ж таки, думаю, нічия заслужена. Добрий матч для підготовки до Євро. Мені здається, це топ для футболістів, для всіх.

Відео дня

Грали в 5 захисників, така настанова була. В принципі, сприйняли це нормально. Всі розуміють, як потужно грають в атаці німці, дуже складно проти них грати. Випробували цю схему, для мене це добре.

Ми в атаці нічого не змінили, тільки при обороні плюс 1 гравець. А так, в принципі, схема спрацювала добре. Ми дуже добре компактно оборонялися всі разом — і це дало нам нуль позаду.

Складно сказати, чого не вистачило. Я думаю, всі хлопці віддали 100 відсотків. Я розумію, як складно, коли атакувальні гравці обороняються дуже низько, і потім дуже важко вибігати. І тим паче, що треба і завершувати атаку, я розумію, як це складно.

І так, я не вважаю, що чогось не вистачило. Це футбол, інколи потрібно страждати атакувальним гравцям. Коли вже немає сил, ти нічого не можеш зробити", — сказав Забарний в інтерв'ю ВЗБІРНА.

Читайте також:
Сергій Ребров (Фото:УАФ) «Німеччина — найважливіший наш партнер»: Ребров пояснив, у чому значущість Євро-2024 для України під час війни з Росією

Нагадаємо, що 3 червня збірна України зіграла в нульову нічию з командою Німеччини в рамках товариського поєдинку. На нашому сайті доступний відеоогляд матчу перед Євро-2024.

На підопічних Сергія Реброва очікує ще контрольна гра проти збірної Польщі 7 червня. Також на 11 червня заплановано спаринг з Молдовою.

Зазначимо, що на Євро-2024 збірна України зіграє у групі з Бельгією, Румунією та Словаччиною. 17 червня наша команда в першому турі на ЧЄ-2024 проведе матч проти збірної Румунії. Гра розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Раніше ми писали, що суперкомп’ютер визначив шанси України вийти до чвертьфіналу Євро-2024

Редактор: Олександр Волочан Читати далі