Автор: Анастасія Печенюк

Instagram тестує новий спосіб демонструвати оголошення користувачам — рекламні паузи. Такі рекламні оголошення неможливо прогорнути або пропустити.

Кілька користувачів X і Reddit повідомили, що під час прокрутки історій і публікацій зіткнулися з тим, що Instagram не дозволяв гортати далі, поки вони не переглянуть рекламу. Instagram відображав піктограму «рекламної паузи» з таймером зворотного відліку, який показує, скільки часу залишилося до того, як можна буде почати прокрутку. В інформаційному блоці нової функції Instagram повідомив: «Рекламні паузи — це новий спосіб перегляду реклами в Instagram. Іноді вам може знадобитися переглянути оголошення, перш ніж ви зможете продовжити перегляд».

Відео дня

Представник Instagram Метью Тай у коментарі The Verge підтвердив, що платформа тестує новий формат показу реклами. Тай сказав, що Instagram «надасть оновлення, якщо цей тест призведе до будь-яких офіційних змін у продукті».

Новий показ реклами в Instagram (Фото: FireCubX / Reddit) Новий показ реклами в Instagram / Фото: FireCubX / Reddit

Наразі Instagram демонструє спонсоровані публікації та рекламу між будь-яким контентом, який можна переглянути на платформі — історії, стрічка, Reels. Досі рекламні оголошення можна було легко перегорнути.

YouTube також демонструє рекламу, яку не можна пропустити, перед і під час відео. Минулого року, як писав NV, платформа розширила тривалість реклами, яку не можна пропустити, до 30 секунд.

Читати далі