Колишній чемпіон UFC Конор Макгрегор прокоментував перемогу Олександра Усика над Тайсоном Ф’юрі у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі.

Читайте також: Став свідком абсолютного чемпіонства. Екснападник збірної України відвідав історичний поєдинок Усика та Ф’юрі

За словами ірландського бійця, новоспечений абсолют добряче побив провідних бійців хевівейту — Циганського короля та Джошуа. Також Зірка UFC заявив, що українцю потрібно дати реванш з Ф’юрі або влаштувати трилогію з Ей Джеєм.

Відео дня

«Неймовірне викриття. Хто знає, що далі? Усик неймовірний. Він добряче побив обох: Джошуа і Ф’юрі. Все крутиться навколо цих двох.

У Ентоні було два бої з Усиком, то чому б не дати ще один шанс Тайсону? Це не є неможливим. Якщо цього не буде, то є сенс зробити трилогію між Джошуа та Усиком. А далі, не залежно від результату, можна провести бій Джошуа — Ф’юрі", — написав Макгрегор.

Instagram Макгрегора Фото: Instagram Макгрегора

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів, а у дев’ятому раунді відправив суперника в нокдаун.

Читайте також: Знищено одного Ф’юрі. У Німеччині висміяли Циганського короля у стилі Повітряних Сил України після поразки Усику — фото

Раніше промоутер Ф’юрі заявив про сумнівність перемоги Усика над Тайсоном.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі