Зараз, коли нас тішить сонячна погода, модниці вже починають пошук ідеальної пари літніх сандалій. Розповідаємо про трендові варіанти, які прослужать вам увесь сезон і ідеально пасуватимуть до робочих і відпускних образів.

Читайте також: Шик і невимушеність. Шість трендових речей, які француженки включили до свого гардероба у 2024

З ремінцями

Сандалі з ремінцями стануть шикарним доповненням до всіх ваших весняно-літніх ансамблів. Ця модель взуття, яка виконана в стриманому стилі 90-х років, є незамінним предметом гардероба і легко поєднується з усім: від максісуконь та спідниць до вкорочених джинсів і штанів-карго. Цього сезону дизайнери пропонують зручні й актуальні варіанти босоніжок з ремінцями у вигляді підборів середньої висоти, платформи, м’якої підошви й ширших ремінців. Товста підошва і тонкі ремінці нагадують мінімалізм 90-х. Від варіантів з квадратним носком до шкіри з м’якою підкладкою — оберіть сандалі, в яких ви зможете комфортно провести літо.

Відео дня

Платформа

Босоніжки на платформі дадуть змогу не тільки візуально збільшити зріст, а й не спричиняють при цьому дискомфорту, властивого традиційним босоніжкам на підборах. Ви можете обрати сандалі на платформі з ремінцем навколо щиколотки, з рафії, зі шнурівкою, босоніжки з квадратним або круглим носком, або мюлі з виступаючою підошвою. Поєднання шортів і топа або довгої сукні з босоніжками на платформі — це легкий вечірній образ, який ніколи не підведе.

Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі