Автор: Анастасія Печенюк

Компанія Acer представила компактну 3D-камеру SpatialLabs Eyes, яка може використовуватися для створення стереоскопічних зображень і ведення трансляцій.

https://www.youtube.com/embed/Pi5Tlq0mRZE

Кишенькова стереокамера Acer SpatialLabs Eyes із роздільною здатністю 8 мегапікселів та вбудованим дзеркалом для селфі дозволяє фотографування об'єктів із більшою глибиною та 3D-деталізацією. Є можливості автоматичного та сенсорного фокусування, стабілізація відео, налаштовувані ISO, баланс білого та налаштування витримки.

Відео дня Читайте також:
Acer випустила бюджетний ноутбук Aspire 3D 15 SpatialLabs Edition (Фото:Скриншот з відео Acer / YouTube) Wow-ефект не за всі гроші. Acer випустила бюджетний ноутбук з 3D-екраном, для якого не треба окуляри

Крім створення фото та відео, 3D-камера SpatialLabs також забезпечує проведення 3D-трансляцій на YouTube та інших потокових платформах за допомогою нового програвача Acer SpatialLabs Player 3.0. Пізніше цього року буде додано й змогу влаштовувати 3D-відеоконференцію з високою роздільною здатністю в таких програмах, як Teams (1080p), Zoom (720p) і Google Meet (1080p), із доступними настроюваними функціями глибини.

Відтворювати цей контент, як стверджують в Acer, можна буде на багатьох пристроях.

«Незалежно від того, чи переглядають користувачі контент на ноутбуках або дисплеях Acer SpatialLabs, гарнітурах VR/AR або навіть 3D-проєкторах, SpatialLabs Eyes допомагає представити насиченість і вплив їх 3D-контенту так, як це передбачено», — йдеться в повідомленні.

Acer SpatialLabs Eyes Stereo Camera (ASEC-1) буде доступна в Північній Америці в третьому кварталі за ціною від 549 доларів США, а в Європі, на Близькому Сході та в Африці в третьому кварталі за ціною від 549 євро.

Читати далі