Автор: Дмитро Бобрицький

Директор Національного антикорупційного бюро Семен Кривонос усунув свого першого заступника Гізо Углаву на підставі його особистої заяви.

Про це повідомляє прес-служба НАБУ після відповідного запиту NV Бізнес.

«Для забезпечення обʼєктивного досудового розслідування розпочатого за фактом ймовірного витоку інформації наказом Директора НАБУ за відповідною заявою про можливий конфлікт інтересів усунуто Першого заступника Директора НАБУ від виконання посадових обов’язків та керівництва закріпленими у внутрішніх документах напрямами та підрозділами. Про перебіг та результати досудового розслідування будемо інформувати громадськість», — йдеться у відповіді на запит редакції.

Відео дня Читайте також:
Після появи нових людей у керівництві НАБУ — директора Семена Кривоноса (ліворуч) і його заступниці Поліни Лисенко відбувся відтік топ-детективів з Бюро. Найвпливовішою аппаратною фігурою в НАБУ є перший заступник директора Гізо Углава (на передньому плані) (Фото:Колаж NV) Хто зламав НАБУ? П’ять загроз, які перетворюють антикорупційний орган на офіс компромісних рішень — розбір NV

У Бюро також додали, що керівництво та колектив Бюро максимально зацікавлені в проведенні повного, всебічного та неупередженого розслідування за цим фактом.

Згідно даних джерел NV Бізнес, Углава входить у коло осіб, причетних до витоку інформації про перебіг розслідувань НАБУ в інтересах підозрюваних.

Читати далі