Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і менеджер Михайло Ясинський зі Славою Дьоміним обговорив музичне майбутнє співака Олега Кензова, який проживає за кордоном і випускає пісні російською.

«Яка доля таких артистів як Олег Кензов (суперфіналіст українського Х-фактора 2) в українському шоубізнесі?», — запитав Дьомін.

«Я думаю, що в нього доля така сама, як і була, ніяка. Я дуже поважаю його талант, він дуже прикольний чувак, він талановитий, безумовно, цікавий. Але, як сказав Вадим (продюсер Вадим Лисиця), трохи не вистачає здорового глузду в рішеннях своїх і діях. У нього багато різних конфліктів, наскільки мені відомо. Він Олі (Поляковій) написав одну пісню. На концертах вона її не виконує (трек О Боже, как больно). Він приймає рішення, які не мають перспектив. Взагалі він себе почуває десь за межами будь-якого шоубізнесу. Він живе сам по собі. Є люди, які живуть в іншому інформаційному, культурному просторі. Вони не обов’язково проросійські. Вони самі по собі. Це не зовсім нормально. Маємо, що маємо. Треба це зрозуміти. А пробачити чи не пробачити — це вже вибір кожного окремо. Але в цього немає жодних перспектив. Ці люди як були ніде, так ніде й залишаться. Хоча його харизма могла отримати успіх», — прокоментував продюсер.

Відео дня

Кензов активно публікує фото з подорожей, а також знімає кліпи на російськомовні треки за кордоном.

instagram.com/okenzov_official Фото: instagram.com/okenzov_official instagram.com/okenzov_official Фото: instagram.com/okenzov_official Читайте також: «Переживає складний період». Продюсер Полякової Ясинський розповів, чому Потап виступає в німецьких нічних клубах Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі