У ніч проти неділі, 26 травня, Польща підняла в небо літаки через російську масштабну комбіновану атаку проти України. Про це повідомило Оперативне командування Збройних сил Польщі.

«Зверніть увагу, що польські та союзницькі літаки працюють у повітряному просторі, що може призвести до підвищеного рівня шуму, особливо в південно-східній частині країни», — написали польські військові.

Відео дня

Вони пояснили, що цієї ночі спостерігається інтенсивна діяльність дальньої авіації РФ, пов’язана з завданням ракетних ударів по об'єктах, розташованих зокрема на заході України.

Читайте також:
Крилата ракета (Фото:Дніпропетровська обласна прокуратура) Троє постраждалих. На Вінниччині росіяни влучили в житловий будинок під час масштабної атаки — ОВА

Остання така активність російської авіації була зафіксована в ніч проти 8 травня цього року, додали в Оперативному командуванні. Тоді польські літаки також підіймалися в небо.

У ніч проти неділі Росія атакувала дронами, крилатими ракетами та Кинджалами. Вибухи чули в кількох регіонах, ракети досягли західних областей, а на Вінниччині було влучання в житловий будинок.

Редактор: Олексій Бочкар Читати далі