Колишній румунський тренер київського Динамо і донецького Шахтаря поділився думкою про шанси національної збірної України на чемпіонаті Європи-2024, який пройде цього літа в Німеччині.

«Погляньте, які команди представляють українці в Європі: Реал, Арсенал, Челсі, Бенфіка, Жирона. Те, як вони просувають своїх молодих гравців, це просто сенсація. Їхні академії набагато кращі за наші. Вони виховують гравців, ніби на конвеєрі. Я думаю, що сьогоднішня збірна України — найкраща збірна, яка у них була з часів чемпіонату світу 2006 року. Ось чому я бачу, що вона може стати сюрпризом на цьому Євро. Я бачу, що вони навіть дійдуть до півфіналу!», — сказав Луческу в інтерв'ю порталу golazo.ro.

Відео дня Читайте також:
Віталій Миколенко (Фото:УАФ) Залишив поле зі сльозами на очах. Один із лідерів збірної України повторно травмувався перед Євро-2024 — відео

Зазначимо, що в рамках підготовки до чемпіонату Європи-2024 українці зіграли внічию з Німеччиною (0:0), програли Польщі (1:3), а також розгромили Модову (4:0) в товариському матчі.

Додамо, що на Євро-2024 збірна України зіграє в групі проти Бельгії, Румунії та Словаччини. 17 червня наша команда в першому турі на ЧЄ-2024 проведе матч проти збірної Румунії. Гра розпочнеться о 16:00 за київським часом.

Раніше ми писали, що колишня зірка Шахтаря зізнався, як ледь не побив Луческу

Редактор: Олександр Волочан Читати далі