Зірка українських серіалів, акторка Катерина Тишкевич(Недотуркані, Ніщо не трапляється двічі, Жіночий лікар), яка багато років страждає від постійного головного болю, вийшла в Stories у сльозах і поскаржилася на погіршення свого стану.

«Це я сьогодні вранці б’юся в істериці. Вважаю таке теж можна вам довірити, бо це чесно. Причини: 1) Позаду 20 сеансів ТМС (транскраніальної магнітної стимуляції). І немає більше надії, що цей інструмент допоможе і треба просто трохи терпіння. 2) Настало літо, а зміна кліматичного сезону — це теж безглузде підбиття підсумків і висновок, що я все ще в дупі. 3) Крім головного болю зранку повернулася тривожність. Це мене добило», — написала акторка.

Відео дня

Нові методи лікування не допомогли. «Іноді я задовбуюсь авансом іти в життя, балансуючи на прірві людських можливостей витримки. Не плакала майже 2 місяці, але сьогодні просто прорвало, бо голова не переставала боліти ні на секунду за весь цей час», — додала Тишкевич.

instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych instagram.com/kateryna__tyshkevych Фото: instagram.com/kateryna__tyshkevych

У жовтні 2023 року акторка розповідала, що їй поставили діагноз через вісім років хронічного болю. Діагноз звучить так: соматоформний головний біль, викликаний функціональною поломкою мозку. Це пов’язано з пологовою травмою — до 7 місяців у неї був поставлений діагноз ДЦП. Через невиліковну хворобу Тишкевич навіть замислювалася про самогубство.

Читайте також: «Їхати кудись за кордон сенсу немає». Акторка Катерина Тишкевич зізналася, як бореться із тяжкою хворобою Редактор: Оксана Ткаченко Читати далі