Анастасія Голобородько Сертифікований нутриціолог, консультант з харчування, фуд-терапевт та публічний спікер

Пам’ятайте про те, що якість — понад усе

Так, в мене тут п’ять не дуже зожних порад для «дачного» заміського сезону влітку. Щоб не проґавити класні вихідні, у вас мають бути з собою:

1. Своє вино.

Так, це пише фуд-терапевт, але ж ті, хто вживає, вживають. Молю, не треба «на місці розберемось, купимо на трасі». Беріть з собою своє, якісне, краще — натуральне, без інтенсивних методів. Просто пам’ятайте, що в каві та шампанському цукру значно менше, ніж в просеко.

Відео дня

Хто не пʼє — дайте п’ять. Сенча та матча колд брю (заварювання холодною водою) — краш. По смаку, кольору і точно вгамує цукор крові (а не підвищить, як комбуча, кола зеро та банановий флетвайт).

Наступний рівень — свої келихи.

2. Свої ножі

Якщо ви збираєтесь готувати (друзі, дача, готель з номерами та будиночками з кухнею), прошу, беріть свої улюблені ножі. В готелях зазвичай шмат пластику, на якому різати, та один жахливий ніж. Беріть свої японські, шефські, мачете, овочеві — що хочете. Прошу. Не дякуйте. Готуйте із задоволенням.

3. Свій протеїн.

Якісні яйця (вільний випас, на ранок, наприклад). Якісну рибу з вільних акваторій — на сьогодні, м’ясо трав’яної відгодівлі — на наступний день, навіть якщо це якісні швидкі бургери з класного м’яса та сала. Просто подумайте про те, що якість — понад усе.

4. Свої чай та кава.

Так! Свої чаї, дріпи, v60, свої пуери, вода.

5. Олії та масла.

Прошу. Якісні улюблена оливкова олія extra virgin та вершкове масло мають бути з вами. Тоді все.

Більше порад Анастасії Голобородько можна знайти тут

Текст публікується з дозволу авторки

Оригінал

Приєднуйтесь до нашого телеграм-каналу Погляди NV

Більше блогів тут

Читати далі