Півзахисник Динамо Владислав Кабаєв висловився щодо поразки в матчі проти Шахтаря (0:1) у 28-му турі УПЛ.

Читайте також: «Фантастичний результат». Тренер Шахтаря емоційно оцінив свій перший титул в Україні

Завдяки перемозі над киянами «гірники» достроково завоювали золоті медалі чемпіонату України. Долю матчу вирішив пенальті, який на 33-й хвилині реалізував Георгій Судаков.

Відео дня

Гравець столичного клубу Владислав Кабаєв дав післяматчевий коментар журналісту NV Андрію Павлечку. Футболіст розповів, як 11-метровий удар вплинув на моральний стан команди та чому Шахтар так швидко почав затягувати час.

— Шахтар дуже активно почав матч. Чи була вказівка від тренерського штабу грати другим номером і чекати свого моменту?

Ні, звісно такого не було. Ми хотіли пресингувати, десь щось не вдавалося. Але це футбол, у них свої задачі, у Шахтаря дуже хороша команда. У другому таймі їм щось не вдавалося, нам вдавалося. Це футбол, тут гра в шахи.

— Сильно пенальті вплинув на моральний стан команди?

Звісно, кожен гол впливає. Але, як показало, ми руку не опустили у другому таймі, хотіли відіграватися. Так, можна на арбітра щось казати, але повинні самі забивати. Тут уже якісь фактори інші шукати не хочеться.

— Шахтар помітно збивав темпи гри, затягуючи час. Як це вплинуло на гравців?

Це, м’яко сказати, дратує, але я теж розумію їх, вони захищали своє чемпіонство, вони розуміли, куди йдуть. Не буду сварити. Не буду нічого не казати, але приємно, що у них є судоми. Ми своїм темпом хотіли забити й один, і два. Вітаю Шахтар. Якщо вони чемпіони, то, не хочу це казати, але вони були сильніші в деяких матчах, ніж ми, — сказав Кабаєв.

Читайте також: Шахтар — Динамо: хроніка золотого матчу УПЛ

Раніше ми писали, що матч Шахтаря і Динамо завершився масовою бійкою.

Редактор: Андрій Павлечко Читати далі