Юлія Довбик, дружина українського футболіста Жирони Артема Довбика, назвала момент у стосунках, який вона запам’ятала на все життя.

В інтерв'ю Champion.com.ua Юлія розповіла, що найбільше була вражена пропозицією Артема.

«На той момент ми вже два чи три роки зустрічалися, але це було досить романтично. Це було під час відпустки в Домінікані, він там від мене приховав каблучку, що було складно. Бо ми на той час вже жили разом у Данії і цей момент збору валізи… Не знаю, як я так не помітила, що він поклав каблучку.

Відео дня Читайте також:
Циганков та Довбик — одні із лідерів Жирони (Фото:ФК Жирона) Тренер Жирони зробив важливу заяву щодо майбутнього футболістів збірної України

Це було досить неочікувано і романтично: на березі океану, він організував вечерю, це я точно запамʼятаю на все життя.

Але для мене, напевно, найбільш цінним є той етап, коли я 3,5 місяці пробула в Америці. Це було дуже складно, бо в нас була велика різниця в часі, але він спеціально пізніше засинав і раніше прокидався, щоб ми могли поспілкуватися. Бо іншої можливості не було, я ще працювала, а на роботі не дозволяли користуватися телефоном. Для мене це було дуже цінно, не якісь романтичні речі, а такі вчинки, які він робив заради того, щоб ці відносини підтримувати", — розповіла Юлія.

Артем та Юлія знайомі близько 20 років, а у 2020 році одружилися. Пара виховує доньку Кіру.

Раніше повідомлялося, що Довбик після голу Барселоні потрапив у команду тижня в чемпіонаті Іспанії.

Редактор: Олег Телюк Читати далі