Автор: Анастасія Печенюк

Цього року Minecraft святкує своє 15-річчя. В рамках урочистостей Netflix і Mojang Studios оголосили, що створюють мультсеріал, заснований на культовій грі.

Компанії заявили, що в серіалі буде оригінальна історія, заснована на нових персонажах, які покажуть «світ Minecraft у новому світлі». Наразі невідомо, чи з’являться в шоу вже відомі персонажі з гри, такі як Стів, кріпери і зомбі. Найімовірніше, ми дізнаємося це ближче до запуску серіалу — з прев’ю і трейлерів.

Відео дня

Поки що компанії випустили тільки короткий тизер, що повідомляє про плани зробити анімаційний серіал. Ним займатиметься канадська студія WildBrain, яка також створила анімаційні шоу Carmen Sandiego і Sonic Prime для Netflix.

https://www.youtube.com/embed/sf7TC0poGlg

Раніше цього року також було оголошено, що Mojang веде переговори з Warner Bros. про створення пригодницького фільму за всесвітом Minecraft. Якщо його буде знято, шанувальники все ж побачать Стіва в екранізації. З чуток, головного героя гри зіграє Джек Блек.

Нагадаємо, Minecraft був офіційно випущений 2011 року і цього року святкує своє 15-річчя. За час свого існування ця гра-пісочниця з мінімалістичним кубічним дизайном здобула неймовірну популярність. Минулого року Minecraft встановила абсолютний рекорд і стала найбільш продаваною грою у світовій історії геймінгу.

Читати далі