«Було лячно»: Гвоздик висловився про моменти домінування Тайсона Ф’юрі в поєдинку з Усиком

Колишній чемпіон світу Олександр Гвоздик проаналізував бій за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком (22−0, 14 КО) і Тайсоном Ф’юрі (34−1−1, 24 КО).

«Було таке відчуття, що десь Ф’юрі знайшов свій бокс, свій ритм і було лячно. Насправді, здалося, що настала та мить, коли Олександр не зможе переломити цей поєдинок на свою користь. Так, це було.

Відео дня

Спочатку, перші раунди, Ф’юрі начебто нічого не робив — щось там бігав, кривлявся. Мені здалося, що навіть його обличчя десь показувало, що він не на 100 відсотків у собі впевнений.

Потім він провів непогані аперкоти, деякі інші удари. Почало здаватися, що чаша вагів схиляється на бік Ф’юрі, а враховуючи те, що він наче зберігав сили, а Сашко відразу пішов вперед битися, то здалося, що ці перші декілька раундів були тактичною грою, а зараз він включився та повинен нарощувати оберти. Насправді, до цього бою з Ф’юрі так і було.

Мені здається, що в нього був цікавий момент, коли він провів аперкот і мені здалося, що він потряс Олександра, здалося, що запахло смаженим.

Коли він не зміг реалізувати свій успіх і потім, у наступному раунді, Сашко відповів йому непоганою контратакою, потряс його. Після цього Ф’юрі і ментально і фізично у той самий час закінчився. І цей бій почав бути одностороннім, мені здається. Можливо, якийсь раунд після 7-го чи 8-го Ф’юрі і забрав, але картина бою була така, що йому вже кінець", — сказав Гвоздик в інтерв'ю Тайк Майсон.

Читайте також:
Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі (Фото:Reuters/Andrew Couldridge) Трилогії не буде? Промоутер пояснив, чому Усик і Ф’юрі точно не проведуть третій поєдинок

Нагадаємо, що Олександр Усик переміг Тайсона Ф’юрі роздільним рішенням суддів та став першим абсолютним чемпіоном у надважкій вазі з 1999 року.

Реванш між боксерами запланований на 21 грудня.

Раніше ми писали, що непереможений український суперважковаговик отримав суперника, який програв більшість своїх боїв

Редактор: Олександр Волочан Читати далі