Український співак Позитив (Олексій Завгородній) зізнався, коли почалися його стосунки з Юлією Сахневич і натякнув на її вагітність.

Напередодні Позитив підтвердив чутки про роман із танцівницею Юлією Сахневич, з якою виступав на паркеті Танців з зірками. В інтерв'ю Славі Дьоміну він повідомив, що їхні стосунки тривають уже три роки.

Відео дня

«У стосунках ми вже понад три роки. Ми не говорили про стосунки публічно, бо відчували, що так буде краще, бо, як кажуть, кохання любить тишу. Мої минулі стосунки були відкриті для публіки, і я не хочу повторювати таку історію. Я особисто думаю, що краще за мене говорить моя творчість і сцена. Ми вирішили сказати про нас зараз, і я хочу, щоб далі право висвітлювати наше особисте життя залишалося за нами», — повідомив співак.

Позитив також відповів, чи готовий до шлюбу з Сахневич:

«На початку стосунків у нас було багато розмов про помилки в минулих шлюбах. Ми зробили для себе багато висновків, і кожен із нас і далі працює над собою, щоб у цих стосунках бути кращою версією себе. Ми намагаємося спокійно будувати стосунки і дуже рідко сваримося. До шлюбу ми готові, бо за цей непростий шлях ми пройшли через багато чого і завжди були поруч. У найскладніші моменти», — зізнався він.

Ба більше, Позитив натякнув на вагітність коханої:

«Поповнення в сім'ї зараз на часі. Коли є довіра і коли ти не сумніваєшся в людині і готовий бути з нею все життя, то, звичайно, поповнення в сім'ї на часі», — заявив співак.

Редактор: Вероніка Шмітт Читати далі